• 0733.299.763 / 0724.933.059
  • Luni-Vineri: 09:00-17:00

SEC AUTO Craiova

SEC AUTO Craiova

Pentru orice tip de suprafață, echipa Pardoseli GS vine cu soluții inovatoare și utile. Iar când vine vorba de aplicare pardoseli epoxidice industriale pentru un service auto, suntem prima opțiune! Ne mândrim să adăugăm pe lista colaborărilor de succes un nou proiect de montaj pardoseală industrială, de data această pentru service auto SEC AUTO din Craiova!

Profesioniștii de la SEC AUTO se ocupă de reparații auto multi marcă (sisteme transmisie, sisteme evacuare, sisteme frânare, motor), tinichigerie, vopsitorie, reglat direcție 3D, ITP și altele. Toate aceste activități au contribuit la degradarea pardoselii existente, care a necesitat un amplu proces de curățare, șlefuire, degresare și sablare a suprafeței.

Astfel s-au asigurat condițiile optime de aderență a straturilor de substanțe aplicate ulterior.

Principalul avantaj al pardoselii epoxidice industriale pentru un service auto îl constituie duritatea foarte mare a acesteia, ce permite aplicarea sa în zone din cele mai expuse, cu puternic trafic pietonal și auto. Mai mult, pardoseala este foarte rezistentă și la agenți chimici, acizi sau bazici, la variații mari de temperatură, uzură, expunere la diferite substanțe (uleiuri, benzină, etc.).

Date fiind activitatea clientului nostru și tipul de trafic și uzură întâlnite într-un service auto, o pardoseală epoxidică aplicată profesionist a fost singură soluție viabilă. În plus, aceasta vine și cu o durată de viață de minim 10 ani. făcând investiția avantajoasă pe termen lung.

Iar dacă pardoseala este extrem de practică și rezistentă, odată ce este și personalizată cu însemnele companiei devine mai mult decât o amenajare interioară: se transformă într-o adevărată carte de vizită!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *