• 0733.299.763 / 0724.933.059
  • Luni-Vineri: 09:00-17:00

2T Caracal

2T Caracal

Pardoseala epoxidică este considerată una dintre metodele ideale utilizate pentru acoperirea a aproape oricărui tip de suprafață. Clienții noștri de la atelierul de reparații auto 2T din Caracal au înțeles importanța acoperirii perfecte și au ales să ne încredințeze un proiect de aplicare a unei pardoseli epoxidice industriale. Echipa Pardoseli GS, în calitate de experți, recomandăm tuturor proprietarilor de service-uri auto să opteze pentru o astfel de podea epoxidică, deoarece este foarte durabilă, ușor de curățat și reduce șansele de alunecare.

Așa cum pe clienții noștri de la 2T Auto îi definește pasiunea pentru mașini și mașinării, și pe noi ne recomandă profesionalismul și dedicarea pentru reușita oricărei lucrări de aplicare pardoseli epoxidice. Din acest motiv, în primul stadiu al lucrării am asigurat un amplu proces de curățare a suprafeței în vederea creșterii aderenței straturilor de substanțe aplicate ulterior.

Rezultatele nu au întârziat să apară: o pardoseală aderentă ideală, ce strălucește și arată bine, dar, în același timp, sigură pentru deplasare pe suprafața sa și pentru activitățile specifice de zi cu zi.

Pardoseala epoxidică mai este recomandată pentru atelierele de reparații auto deoarece poate rezista la sarcini grele și nu se deteriorează foarte ușor. Iar în cazul în care este deteriorată, poate fi reparată eficient. Aceste podele epoxidice sunt eficiente din punct de vedere al costurilor, iar întreținerea se realizează ușor, fără probleme. Pardoseala epoxidică este, de asemenea, rezistentă la pete, dar și la acizi și diverși solvenți nocivi, ce corodează alte suprafețe foarte repede

În atelierele de reparații auto, o mulțime de mașini grele sunt folosite pentru operațiunile de zi cu zi. Prin urmare, podeaua trebuie să fie solidă pentru a rezista la sarcina unor astfel de mașini. Mulți experți din industrie susțin că toate service-urile auto ar trebui să utilizeze pardoseli epoxidice industriale, astfel încât podeaua să poată fi fermă și să aibă capacitatea de a suporta mașini cu tonaj ridicat.

În plus, acest strat de pardoseală poate fi personalizat cu însemnele firmei, este estetic și schimbă complet perspectiva atelierului de reparații auto. Iar dacă pardoseala epoxidică este întreținută corespunzător, aceasta va dura foarte mult.

Pentru lucrări de aplicare pardoseli epoxidice efectuate corespunzător și cu precizie, echipa Pardoseli GS vă stă la dispoziție!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *