• 0733.299.763 / 0724.933.059
  • Luni-Vineri: 09:00-17:00

Hală industrială Craiova

Hală industrială Craiova

Am realizat un nou proiect de aplicare pardoseală epoxidică autonivelantă marca Pardoseli GS pentru un client cu activitate de producție din Craiova. Clientul, ce își desfășoară activitatea în hale industriale, și-a dorit o pardoseală versatilă, care să reziste la șocuri sau solicitări mecanice, trafic intens pietonal și auto și variații de temperatură.

Primul pas l-a constituit pregătirea suprafeței. În acest sens s-a curățat, șlefuit, degresat și sablat suprafața în vederea asigurării condițiilor optime de aderență a straturilor de substanțe ce se aplică ulterior.

Montarea pardoselii epoxidice pe o suprafață atât de mare necesită o atenție și îndemânare speciale, dar echipa Pardoseli GS este mereu la înălțimea așteptărilor.

La finalul perioadei de așteptare de după aplicarea pardoselii autonivelante, timp în care aceasta se întărește, clientul s-a bucurat de o podea perfectă, continuă, fără rosturi, îmbinări sau denivelări, rezistentă la aproape orice fel de interacțiune fizică și chimică, ce asigură condiții maxime de siguranță și igienă.

Recomandăm tuturor să opteze pentru pardoseli epoxidice atât în spații industriale, cât și pentru propriile locuințe. Acest tip de pardoseală are avantajul că nu generează praf, nu permite penetrarea lichidelor și a altor substanțe chimice, este mai puțin susceptibilă la urme de murdărie și este ușor de curățat și dezinfectat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *