• 0733.299.763 / 0724.933.059
  • Luni-Vineri: 09:00-17:00

Pardoseli Decorative

Pardoseli Decorative

Pardoseala epoxidică decorativă “este un sistem de nouă generație, de duritate maxim posibilă, ce are rezistență mare față de expunerea la agresiuni chimice, asigură o protecție superioară, cu întreținere ușoara, cu cerințe minime de recondiționare, foarte rare, și cu termene foarte îndelungate de viață.”

Pardoseala decorativă este o categorie foarte largă de pardoseli, care poate include aproape orice tip de podea aplicată cu scopul de a îmbunătăți estetica unei încăperi.

Imaginația este singura limită! Putem realiza pardoseli decorative cu efecte spectaculoase, oferindu-ți combinația de frumusețe și rezistență pe care ți-o dorești. Finisajele aplicate atent asigură pardoseli estetice, atrăgătoare, pe cât de durabile, pe atât de atractive.

Cât costă pardoseala epoxidică decorativă?

Prețul fiecărei lucrări este influențat de mai mulți factori, cum ar fi suportul existent, complexitatea lucrării și suprafața executată. Consultă lista de Tarife pentru mai multe informații privind factorii care influențează prețul unei pardoseli decorative și un preț informativ.

Se oferă garanție pentru pardoseala epoxidică decorativă?

Da, echipa Pardoseli GS oferă garanție 2-3 ani la fiecare pardoseală realizată.

Dacă ai nevoie de mai multe informații legate de serviciile noastre sau vrei să ne ocupăm de proiectul tău, contactează-ne pentru a discuta detaliile colaborării!