• 0733.299.763 / 0724.933.059
  • Luni-Vineri: 09:00-17:00

Service auto Craiova

Service auto Craiova

Unul dintre cele mai noi proiecte ale echipei Pardoseli GS a fost aplicarea unei pardoseli epoxidice autonivelante într-un service auto din orașul Craiova. Acest gen de protecție versatilă este recomandat pentru service-uri, showroom-uri și alte spații similare din mai multe motive, cum ar fi rezistența ei mare la șocuri sau solicitări mecanice, trafic ori variații de temperatură.

Pardoseala epoxidică autonivelantă face față cu brio unui trafic foarte intens, cu mașini grele, cât și unor solicitări mecanice sau chimice la care poate fi supusă (șocuri, lovituri, pete de benzină, motorină, uleiuri, acizi organici și anorganici, detergenți etc). În plus, cu condiția unei exploatări corecte, își păstrează aspectul estetic și luciul superior o perioadă lungă de timp (peste 10 ani), fără a fi necesară efectuarea de recondiționări.

Pentru acest proiect de montare pardoseală autonivelantă într-un service auto am pregătit suprafața în vederea asigurării condițiilor optime de aderență. În acest sens s-a curățat suprafața de impurități, urme de grăsimi și alți contaminatori prin șlefuire, degresare și sablare.

Următorul pas a fost montarea propriu-zisă a pardoselii, care poate fi anevoioasă. Deși multă lume crede că acest finisaj se aplică ușor, ca și cum ai turna vopsea, montajul presupune mai mulți pași. În funcție de model, se aplică între trei și cinci straturi de substanțe, de la amorsa epoxidică, cu rol de aderență, la straturile intermediare de egalizare și sigilare, și până la turnarea efectivă a rășinii epoxidice, peste care se mai aplică un strat de lac poliuretanic anti-zgâriere.

Rezultatul final este spectaculos, dar mai trebuie specificat că se obține după o perioadă de așteptare. Montarea pardoselii epoxidice autonivelante durează între patru și șapte zile, în funcție de suprafață, după care se recomandă o perioadă de așteptare înainte să se poată păși pe ea. În cazul încăperilor cu temperaturi de 20 grade Celsius, timpul de întărire este de aproximativ 24 ore, în timp ce pentru încăperile mai răcoroase, unde temperatura este sub 10 grade Celsius, perioada de așteptare se dublează.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *