• 0733.299.763 / 0724.933.059
  • Luni-Vineri: 09:00-17:00

Cool Moto Service Bălcești

Cool Moto Service Bălcești

Printre cele mai noi proiecte ale echipei Pardoseli GS se numără și cel în care am aplicat o pardoseală epoxidică la Cool Moto Service, un service auto de top de pe piața auto din Bălcești. Vâlcea. O nouă lucrare la care am lucrat cu pasiune și am obținut un rezultat excelent!

Ca de obicei, înainte de a aplica pardoseala epoxidică, a trebuit să ne asigurăm că vom avea la dispoziție o suprafață curată, uscată, fără resturi, urme de grăsime, fisuri sau găuri. Astfel, ne-am angajat într-un proces inițial de pregătire a suprafeței, adică de curățare, șlefuire, degresare și sablare, acțiuni necesare pentru a asigura aderența răsinii epoxidice. Am realizat acest proces cu ajutorul echipamentelor profesionale pe care le utilizăm în activitatea noastră.

Odată suprafața curățată, am putut trece la aplicarea pardoselii epoxidice, cu rezultate foarte bune atât estetice, cât mai ales practice. Ținând cont că activitatea clientului nostru presupune lucrul cu mașini grele, trafic intens, substanțe chimice sau corozive, o pardoseală epoxidică este o soluție ideală, precum și o investiție pe termen lung, având o durată de viață de minim 10 ani.

Bineînțeles, avem satisfacția lucrului bine făcut și ne face plăcere să vedem rezultatele muncii noastre: pardoseli epoxidice impecabile, apreciate de clienții noștri și de clienții lor. Pentru lucrări de aplicare de pardoseli epoxidice industriale pentru spații generoase (hale, depozite, etc), nu ezitați să ne contactați la:

TEL: 0733299763 – Marius

TEL: 0724933059 – Ionut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *