• 0733.299.763 / 0724.933.059
  • Luni-Vineri: 09:00-17:00

Redac Craiova – interior

Redac Craiova – interior

În ultimii ani, pardoselile epoxidice au devenit prima opțiune în spațiile industriale grație calităților lor deosebite: duritate foarte mare, ce permite aplicarea în zone din cele mai expuse, cu trafic pietonal sau auto; bună rezistență la agenți chimici acizi sau bazici, la variații mari de temperatură, uzură, expunere la uleiuri și benzine; susceptibilitate mai mică la urmele de murdărie (anvelope); sunt ușor de curățat și dezinfectat.

Pentru un sistem epoxidic autonivelant montat de Pardoseli GS au optat și cei de la Redac, unul dintre cei mai puternici dealeri Renault, Dacia și Nissan din domeniul auto din România, cu activitate principală în zona Olteniei.

Montajul sistemului de pardoseală epoxidică autonivelantă s-a realizat la interiorul uneia intre halele firmei. Vezi imagini de la montajul pardoselii epoxidice autonivelante de interior la Redac:

Sediul companiei, ce se întinde pe o suprafață de peste 17.000 mp, cuprinde în total 3 showroom-uri, service, secții de mecanică, tinichigerie, vopsitorie, stație ITP, depozit de piese de schimb și spălătorii automate.

Vezi aici imagini de la aplicarea de către echipa Pardoseli GS a unui sistem poliuretanic exterior pentru Redac Craiova!